Lost

Är detta andra dagen i rad jag bloggar? Eller? Nä? Jag vet inte! Jag blir ju helt borta bland dagarna i all denna ledighet. Skönt att jag börjar jobba imorgon (jag vet att det är söndag idag och måndag imorgon nämligen) iallafall, wihoooo!

Nu är tanken att jag ska stöda klart min garderob (eller egentligen sängen, då garderobens innehåll hamnade där istället hehe) så att mitt rum blir användbart igen till min familj kommer hem på tisdag. Jag ska även dammsuga hela huset, laga pappas byxor och klippa alla gräsmattor (idiotiska gå gräsklippare!). Så idag är jag mycket upptagen, därför kommer jag inte ha tid att uppdatera bloggen (vi kan låtsas att det är anledningen till ingen uppdate).

Heeeej dåååå

Tre

Förra helgen blev jag av med tredje mobilen för iår, aningen deppigt alltså.
Först min Iphone (4) som blev stulen i februari (har jag för mej) men det var nog mest mitt egna fel (eller alkoholens!), efter det använde jag min gamla mobil och pappas gamla omvartannat.
När mamma köpte (läs: fick av pappa) en iPhone (4 vit) så fick jag hennes gamla, men denna blev snodd ur min väska (!) när vi firade grannstadens studenter.
Då köpte jag den billigaste mobilen jag kunde hitta (99 riksdaler på netonnet) och tänkte vänta med att köpa en mobil jag verkligen ville ha till hösten då det verkade som att nästa iPhone (5) skulle komma då. Den billigaste mobilen jag någonsin har ägt blev snodd på en hemmafest på midsommar. Helt seriöst; vem snor en mobil som ser ut att vara 10 år gammal? Ingen kamera, pytteliten skärm, kan inte ta emot mms och har bara ett spel. Fast jag är inte helt hundra att den blev snodd, kan vara så att jag dansade bort den (i en taggbuske).
Härromdagen var jag på netonnet igen och köpte denna gången den näst billigaste mobilen de hade (199 riksdaler) och sedan väntade jag på mitt nya simkort. Idag (det gills fortfarande som idag trots att det enligt klockan blir igår, detta för att jag inte sovit än och min inbyggda dator har alltså inte bytat datum) efter 5 arbetsdagar (för Tele2 alltså, jag är ledig) fick jag mitt nya simkort och har kunnat börja använda min nya budget mobil.
Ännu mer deppigt är att det verkar som att jag får vänta ett tag innan jag kan köpa en iPhone 5, med tanke på att jag har läst någonstans att den nog inte släpps förens nästa år.. Ledsen tjej!

Som vanligt går jag inte och lägger mig i tid! Men det blir lätt så när man har tråkigt och det inte stör någon att man är uppe länge, nu har jag varit ensam hemma i 2 veckor.. Jag börjar tröttna på att vara själv, alla kompisar jobbar medan jag har varit ledig hela juni. Jag tog studenten 1 juni och mitt jobbschema börjar 4 juli, på måndag alltså. Men snart ska jag iallafall sova och tagga (läs: hoppas på) party imorgon! Goood natt!!

RSS 2.0