Hej då julen..

Jul är över! Tråkigt, jag har som vanligt längtat och detta är en av mina favorit tider på året! December har gått för fort.
Hela min familj firade jul hemma hos Mormor och allt var precis som det skulle vara, först åt vi sedan kollade vi på Kalle och efter det kom tomten (det finns inga småbarn i våran familj (eller släkt) så det var faktiskt bara min syster som delade ut klapparna). När allt var utdelat så fick man öppna! På kvällen var vi hemma och Farmor och Farfar och kusinerna på Pappas sida kom, vi åt ännu mer och fick några till presenter.
En så bra jul det kan bli helt enkelt!

Nu dagarna efter jul har jag hunnit:
  • Vara på en stor fest, kallad heaven. (den visade sig vara hell.. Men förfesten var bra)
  • Äta rester hos Mormor (julmat ♥)
  • Spendera en hel dag i sängen (kollat på säsong 5 av how i met your mother (antagligen den bästa julklappen))
  • Pussla!
Nu är ja sådär hemskt irriterad över att inte ha något att göra.. Får ta och spela lite tvspel och "hoppas" jag somnar innan 3 idag och vaknar innan 13 imorgon! Jag känner mig sådär härligt positiv! pfft..

Trött!

Jobbat idag, jag fick testa på något nytt det var skoj. Men detta var antagligen sista passet fram tills i sommar, det känns lite sådär..
Nu ser jag på tv och är jätte trött, men jag orkar inte sova.. Det finns så mycket annat roligt man kan göra. Men just nu är det inte roligt i alla fall, jag är så trött att jag glömmer att svara på sms och dom jag chattar med svarar inte.
Annars har jag haft en bra tredje advent! Känns så bra att det är jul, jag har fått julpyntat och är klar med det mesta i skolan. Julmys ♥

RSS 2.0